Adresa: Stevana Markovića 8, Beograd

Cash back logo | Refundacija PDV-a
Povrat PDV-a | Cash back logo

O nama

Švajcarska kompanija CASH BACK se preko 20 godina bavi isključivo refundacijom inostranog PDV-a (tax refund) za pravna lica i ima svoje kancelarije u 38 država Evrope, Amerike i sveta.

Cash Back IMO d.o.o. Beograd je ekskluzivni i generalni zastupnik švajcarske kompanije Cash Back (www.unitedcashback.com) za tržište: Srbije, Crne Gore i Makedonije

Preduzeće CASH BACK IMO d.o.o. je specijalizovano za usluge refundacije (povrata) PDV-a iz inostranstva, za firme iz Srbije na ime troškova usluga načinjenih u inostranstvu..

Usluge povrata inostranog poreza (VAT RECLAIM) za pravna lica u Srbiji obavljamo po istim standardima kao što se ova usluga pruža u Nemačkoj, Francuskoj ili bilo kojoj drugoj državi EU.

Mreža Cash Back-a kojoj pripada i kancelarija u Beogradu poseduje međunarodni certifikat IVA, a to je najviši evropski međunarodni standard za ovu vrstu usluga.

Naš najveći kvalitet i komparativna prednost jeste mreža naših kancelarija u Evropi, Americi, Africi, Aziji, Ausatraliji, koje su povezane i u direktnoj mreži sa Centralom Cash Back-a. Zahvaljujući tako razgranatoj mreži kancelarija, Cash Back IMO d.o.o. uspešno i profesionalno obavlja refundaciju PDV-a sa međunarodnog tržišta za svoje klijente.

Domicilne kancelarije su specijalizovane za praćenje i primenu domicilnih propisa i domicilnih procedura kao i za direktnu, aktivnu i kontinuiranu saradnju sa domicilnim poreskim upravama. Centrala Cash Back-a čitavoj mreži pruža snažnu i jedinstvenu logistiku u pogledu besprekornog funkcionisanja platnog prometa, obuka i edukacija kao i evidenturanju i dnevno ažurnom praćenju svih procesa svake kancelarije pojedinačno i čitavog sistema zajedno.

Centrala Cash Back-a ima ekonomske i pravne eksperte iz svih oblasti PDV-a, i direktnu institucionalnu saradnju sa Odborom za PDV pri Evropskoj Komisiji

Sertifikati

IVA Certificate Bisnode Certificate
Refundacija PDV-a | Cash back

Refundacija PDV-a

Mi nudimo povrat ili refundaciju inostranog PDV-a (eng. tax refund) za pravna lica u Srbiji, Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj, Makedoniji i Sloveniji.

Refundacija PDV-a za sajmove | Cash back

Refundacija PDV-a za sajmove

Vratite novac koji ulažete. Mi nudimo povrat inostranog PDV-a za firme koje učestvuju na međunarodnim sajmovima u svetu.

Refundacija PDV-a za hotelski smeštaj | Cash back

Refundacija PDV-a za hotelski smeštaj

Platili ste smeštaj u inostranstvu preko firme? Pozovite nas i vratite svoj novac kroz povrat PDV-a.

Refundacija PDV-a za putovanja | Cash back

Refundacija PDV-a za putovanja

Putujete po svetu i ne znate da li možete da vratite bar deo novca koji trošite? Mi smo tu da za vas vratimo novac kroz povrat PDV-a.

Refundacija PDV-a | Cash back

Refundacija PDV-a za transport

Mi vraćamo vaš novac za transport (gorivo i putarina za međunarodni transport robe i putnika) kroz povrat PDV-a.

Refundacija PDV-a | Cash back

Refundacija PDV-a za obuke, simpozijume i kongrese

Bili ste na obuci, simpozijumu ili kongresu u inostranstvu i želite da vratite uloženi novac? Pozovite nas i ostvarite povrat PDV-a.

Refundacija PDV-a | Cash back IMO

Cash Back IMO d.o.o. Beograd je ekskluzivni i generalni zastupnik švajcarske kompanije Cash Back (www.unitedcashback.com) za tržište: Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Ova švajcarska kompanija se preko 20 godina isključivo bavi refundacijom inostranog PDV-a (tax refund) za pravna lica i ima kancelarije u 38 država sveta.

Naša firma je specijalizovana za usluge refundacije (povrata) PDV-a iz inostranstva, za firme iz Srbije na ime troškova usluga načinjenih u inostranstvu.

Zašto da odaberete nas

Zato što usluge refundacije inostranog poreza (PDV-a, eng. VAT RECLAIM) za pravna lica u Srbiji obavljamo po istim standardima kao što se ova usluga pruža u Nemačkoj, Francuskoj ili bilo kojoj drugoj državi EU.

Mreža Cash Back-a kojoj pripada i kancelarija u Beogradu poseduje međunarodni certifikat IVA, a to je najviši evropski međunarodni standard za ovu vrstu usluga.

Refundacija PDV-a | Ko su naši klijenti

Klijenti u našoj mreži su kompanije sa najpoznatijim robnim markama i brendovima.

U našoj mreži 40% klijenata je duže od 5 godina.

Pozovite našu lokalnu kancelariju i postanite naš klijent.

Budimo u kontaktu