Adresa: Stevana Markovića 8, Beograd

Povrat poreza PDV-a | Mapa Evrope

Povrat PDV-a

Povrat PDV-a

Naša usluga povrata poreza (var refund) je potpuno originalna i relativno nova usluga na tržišu Srbije. Cilj ove usluge je da pravnim licima koja su registrovana u Srbiji izvršimo povrat inostranog PDV-a.

Povratom inostranog PDV-a pravna lica iz Srbije mogu uštedeti čak 1/5 inostranih troškova pošto većina stopa PDV-a u evropskim državama iznosi oko 20% ( kreću se u rasponu od 17 do 27%).

Pravna sigurnost

Ovu sigurnost smo obezbedili zahvaljujući našoj međunarodnoj mreži kancelarija, koja uživa visok ugled domicilnih poreskih uprava kako Regiona tako i država EU. Taj pozitivan rejting je građen i stican godinama unazad, a zasnovan je na profesionalnom i odgovornom pristupu.

Potpun legalitet

Korisnicima naših usluga obezbeđujemo POTPUN LEGALITET kvaliteta usluge pošto za svaki pojedinačni povrat inostranog PDV-a svaki naš klijent dobija Rešenje domicilne poreske uprave koje služi kao pravni osnov da se prihod od povrata inostranog pdv-a oprihoduje i proknjiži kao i svaki drugi legalan prihod iz bilo koje delatnosti klijenta.

Transparentnost

Naša usluga je potpuno transparentna jer klijente kontinuirano obaveštavamo o svim fazama postupka povrata, počevši od prijema dokumenata u domicilnu poresku upravu pa do faze isplate novca.

Sva dokumenta uvek i isključivo se šalju međunarodnom preporučenom kurirskom službom tipa DHL, TNT ili sl. Pružamo potpunu sigurnost za sva dokumenta pošto imamo osiguranje čitave grupe i ličnu politiku naknade štete za :

  • slučaj gubitka dokumenata prilikom skladištenja ili transporta
  • slučaj greške ili nemara

Jednostavno, uslugom povrata inostranog PDV-a, našim klijentima pružamo pun poslovni komfor po najvišim međunarodnim standardima.

Refundacija PDV-a | Cash back

Refundacija PDV-a

Mi nudimo povrat ili refundaciju inostranog PDV-a (eng. tax refund) za pravna lica u Srbiji, Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj, Makedoniji i Sloveniji.

Refundacija PDV-a za sajmove | Cash back

Refundacija PDV-a za sajmove

Vratite novac koji ulažete. Mi nudimo povrat inostranog PDV-a za firme koje učestvuju na međunarodnim sajmovima u svetu.

Refundacija PDV-a za hotelski smeštaj | Cash back

Refundacija PDV-a za hotelski smeštaj

Platili ste smeštaj u inostranstvu preko firme? Pozovite nas i vratite svoj novac kroz povrat PDV-a.

Refundacija PDV-a za putovanja | Cash back

Refundacija PDV-a za putovanja

Putujete po svetu i ne znate da li možete da vratite bar deo novca koji trošite? Mi smo tu da za vas vratimo novac kroz povrat PDV-a.

Refundacija PDV-a | Cash back

Refundacija PDV-a za transport

Mi vraćamo vaš novac za transport (gorivo i putarina za međunarodni transport robe i putnika) kroz povrat PDV-a.

Refundacija PDV-a | Cash back

Refundacija PDV-a za obuke, simpozijume i kongrese

Bili ste na obuci, simpozijumu ili kongresu u inostranstvu i želite da vratite uloženi novac? Pozovite nas i ostvarite povrat PDV-a.